white_important.png

9ο Λαϊκό Μονοπάτι Άλσους Νυμφαίας

Συνοπτική ενημέρωση Παιδικού μονοπατιού Άλσους Νυμφαίας

 

Ο ΑΓΩΝΑΣ

Το μη κερδοσκοπικό Σωματείο «ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΡΟΔΟΠΗΣ» μαζί με το 3ο Λαϊκό Μονοπάτι του άλσους Νυμφαίας που θα πραγματοποιηθεί στο ομώνυμο άλσος στην Κομοτηνή, συνδιοργανώνει και το 2ο Παιδικό Μονοπάτι άλσους Νυμφαίας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 20 Μαΐου 2012. Η εκκίνηση θα δοθεί από το 1ο πάρκιγκ στις 10:00 π.μ. Το παιδικό μονοπάτι του άλσους Νυμφαίας, δεν έχει κανέναν ανταγωνιστικό χαρακτήρα και για το λόγο αυτό δε χαρακτηρίζεται ως αγώνας. Σκοπός του είναι να διδάξει στους μικρούς αθλητές ηθικές αξίες που προάγει ο αθλητισμός, όπως τον ευγενή ανταγωνισμό, την καταβολή προσπάθειας για την επίτευξη ενός στόχου, αλλά και την αναγνώριση και επιβράβευση της προσπάθειας των υπολοίπων αθλητών, την ιδέα της συμμετοχής σε ένα αθλητικό γεγονός χωρίς την επιβράβευση μέσω ειδικού επάθλου κλπ.

ΠΑΡΟΧΕΣ

Αναμνηστικό δίνεται σε όλους όσους θα συμμετάσχουν στην αθλητική εκδήλωση. Όλοι οι συμμετέχοντες, ανεξαρτήτως επίδοσης, τιμώνται με το ίδιο αναμνηστικό. Οι τρεις πρώτοι αθλητές θα πάρουν ως αναμνηστικό νίκης, ένα κλαδί ελιάς. Επίσης, αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής δίνεται σε όλους όσους θα συμμετάσχουν στην αθλητική εκδήλωση.

 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΓΩΝΑ

Άνθρωποι από την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Κομοτηνής και το Σπάρτακο Ροδόπης θα υπάρχουν στο χώρο. Μάλιστα, οι δεύτεροι θα τρέξουν παρέα με τους μικρούς αθλητές. Σημειώνεται, ότι οι γονείς θα έχουν τη δυνατότητα οπτικής επαφής με τα παιδιά τους κατά τη διάρκεια της αθλητικής εκδήλωσης. Τέλος, στο χώρο του αγώνα θα υπάρχει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και ιατρός.

 

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΡΟΔΟΠΗΣ δεν επιθυμεί να προβάλει μόνο την αθλητική διάσταση του αγώνα. Είμαστε ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος και απευθυνόμαστε σε όλους όσους είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν ό,τι αυτοί μπορούν, στην προστασία και προαγωγή του χώρου που μας περιβάλει. Μέσα από τις δραστηριότητές μας λοιπόν, θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε ό,τι μπορούμε στο πληγωμένο περιβάλλον και να μάθουμε στους νεότερους πως να το σέβονται και να το διατηρούν καθαρό.

 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι δηλώσεις συμμετοχής ξεκινούν την Παρασκευή 25 Απριλίου 2012 και θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι και τη Δευτέρα 14 Μαΐου 2012. Παρ’ όλ’ αυτά παρακαλούμε πολύ τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν συμμετοχή όσο συντομότερα μπορούν, ώστε η διοργάνωση να γνωρίζει όσο το δυνατόν γρηγορότερα τον αριθμό των αθλητών που θα λάβουν μέρος, για την καλύτερη δυνατή οργάνωση του αγώνα. Για αιτήσεις συμμετοχής, ενημερωθείτε στα τηλέφωνα 6974116300, 6932407073 και 6973817850.

 

 

 

* Το παρόν αποτελεί μία επιγραμματική περιγραφή για όσους ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για το 2ο Παιδικό Μονοπάτι Νυμφαίας και δεν αντικαθιστά τους όρους και κανονισμούς του αγώνα, τους οποίους σας συστήνουμε να διαβάσετε.

Φωτογραφίες

Tελευταία Νέα

Οχυρό Νυμφαίας

Το Οχυρό Νυμφαίας είναι ένα στρατιωτικό μουσείο το οποίο βρίσκεται 17 χιλιόμετρα βορείως της Κομοτηνής κοντά στα Ελληνοβουλγαρικά σύνορα. Το οχυρό κατασκευάστηκε το 1936-1940 και αποτελεί ένα από τα έργα οχύρωσης του Ιωάννη Μεταξά. Το οχυρό της Νυμφαίας είναι διάσημο σήμερα για την μάχη όπου έγινε στις 6-9 Απριλίου 1941 όταν ο Γερμανικός στρατός επιτέθηκε και τελικά κατέκτησε το οχυρό. Από το 2000 το Οχυρό Νυμφαίας λειτουργεί ως στρατιωτικό μουσείο.

Βορειοδυτικά του οχυρού κάθε χρόνο οργανώνονται οι ποντιακές πολιτιστικές εκδηλώσεις Παρχάρια.

 

πηγή ΒΙΚΙΠΑΙΔΙΑ

G Button3

white_info.png

7ος Ορεινός Ημιμαραθώνιος

white_important.png

7ος Λαϊκό Μονοπάτι

Ημερολόγιο Άρθρων

« Ιανουάριος 2020 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Copyright © Optimum Πληροφορική 2015 All rights reserved